Udarbejdelse af årsregnskab, bogføring og meget mere

Fordi du skal koncentrere dig om det DU er god til!​

Hos Din Revisor Frederiksberg går vi op i kvalitet. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, og bestræber os på at være så effektive som muligt.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Årsregnskab
Skatteregnskab
Bogføring
Momsopgørelse
Generationsskifte
Omstrukturering
Spaltning eller fusion af selskaber
Skattefri virksomhedsomdannelse
Værdiansættelse
Genoptagelse
Køb og salg af virksomhed
Investeringer
Pensioner
REGNSKAB
Regnskab er mere end bare tal på et papir. Det kan være din livline til ekstra likviditet i banken eller hos investor. Det kan være dit pejlemærke for, hvornår du skal foretage investeringer, ansætte nye folk, reducere aktiviteter eller udtrække udbytte eller ekstra løn. Med os som sparringspartner bliver dit regnskab en del af din forretning og dit beslutningsgrundlag, og vi er derfor altid klar med en analyse og en gennemgang af dine regnskabstal for således at optimere din forretning.
Bogføring og moms
Ønsker du professionel assistance med bogføring, og vil du være sikker på, at lovgivning om digitaliseret bogføring overholdes, så er vi svaret. Vi har indgående kendskab til bogføringsloven, momslovgivning og kan hjælpe din virksomhed til bogføring efter gældende krav og standarder.
Skal vores revisionsfirma hjælpe dig?
Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for dig at få en registreret revisor, eller kunne du tænke dig en pris på revision? Så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på revisionshjælp hos os.
Pressemeddelelse

ADDCO P/S godkendte revisorer indgår i ny stærk revisor alliance

ADDCO P/S bliver en del af en ny revisoralliance mellem seks lokale revisionskontorer i Danmark, som har valgt at forene deres ekspertise og ressourcer i et nyt og stærkt samarbejde under navnet Din Revisor. Dette initiativ har til formål at bevare den lokale forankring samtidig med at give de lokale revisionskontorer adgang til en bredere vifte af faglighed og muligheder for gensidig sparring på tværs af kontorerne.

ADDCO P/S ændrer fra årsskiftet navn til Din Revisor Frederiksberg P/S, og indgår fremover i en ny alliance mellem seks mindre revisionskontorer i Danmark, der skal styrke de lokale revisorer. ”Som navnet antyder, ønsker vi at understrege vigtigheden af at være et lokalt revisionskontor med alle de fordele, det indebærer. Lokale revisionskontorer har en unik forståelse for deres kunders behov og lokalsamfundet, hvilket giver os mulighed for at yde en mere personlig og skræddersyet service”, forklarer Kaspar Kristoffersen, registreret revisor hos Din Revisor Frederiksberg. "Vi er begejstrede for at være en del af Din Revisor. Dette skridt forener vores lokale styrker med kompetencer fra andre steder i landet, og styrker vores faglighed og fleksibilitet."

Styrket faglighed og lokal tilknytning

Samarbejdet i Din Revisor gør det muligt for Din Revisor Frederiksberg at bevare sin lokale tilknytning og samtidig drage fordel af en bredere faglig base. Som et af Frederiksbergs lokale revisionskontorer sætter Din Revisor altid kunden i fokus og leverer skræddersyede løsninger baseret på vores erfaring og lokalindsigten fra Frederiksberg. Dette samarbejde skal derfor give vores kunder en øget tryghed for vores leverancer i fremtiden.

"Vi vil fortsat være til stede på Frederiksberg med de samme velkendte ansigter og dedikation til vores kunder. Som en del af Din Revisor kan vi dog nu trække på viden og erfaring fra revisorer landet over, hvilket vil berige vores service og styrke vores position som lokale eksperter," udtaler Kaspar Kristoffersen.

Din Revisor er en alliance mellem Din Revisor Frederiksberg og fem andre lokale revisionskontorer i Lyngby, København, Odense, Bornholm og Varde.

For mere information og pressekontakt, kontakt venligst:

Kaspar Kristoffersen

Direktør