Regnskab og gode input

Din Revisor ApS er en professionel sparringspartner for os, når vi skal have udført revision, og vi får så meget mere end hjælp til regnskab og erklæringer. De bidrager også med relevante input til driften, der gør, at vi kan optimere vores forretning.​

Asger Sørensen - Varde, A/S
Iværksætter: Professionel hjælp i opstarten

Bogføring og budget er af stor betydning, når man starter op som selvstændig, og derfor er det vigtigt at få den rette rådgivning. Jeg har benyttet Din Revisor ApS fra begyndelsen, og de har hjulpet mig med min opstartsfase. Jeg har været fuldt tilfreds med deres service, og de er i dag stadig min revisor på årsregnskabet.

Morten Gelmer - Gelmer Byg ApS
Effektivt og fleksibelt

Vi er meget glade for vores samarbejde med Din Revisor ApS i Varde, da de hjælper os til at have det fulde overblik. De yder effektiv hjælp til vores regnskab, og da de er funderede i vores eget lokalområde, er det nemt, når vi har behov for at mødes.

Mikael og Ditte Hansen, Hansens Bager
Hele pakken indenfor økonomi

Jeg er meget tilfreds med Din Revisor ApS og har brugt dem siden deres opstart i 2013 i alle selskaber jeg har været inde over.  De er blevet brugt til bogføring, årsregnskaber, revisorerklæringer til mediestøtte samt spaltning af Holding selskaber. Rådgivningen og servicen har altid været i top og de har altid forstået at tale vores sprog.

Per Asmussen, GastroFun.dk & Klodsmajor.dk
Meget mere end bare regnskab

Udover at bruge Din Revisor ApS til at udarbejde vores regnskaber, har de også hjulpet i forbindelse med optimering af pensioner i selskabet. Jeg er altid sikker på kompetent og god rådgivning ved Din Revisor ApS

Hans Ove Madsen, Qasi ApS
​Altid behjælpelige fagpersoner

Jeg har brugt Anders og Din Revisor siden virksomhedens opstart i 2013. Jeg har altid været tilfreds med den service og rådgivning som jeg har fået i mine selskaber. Det er en rar ting at man kan ringe ind og snakke med en fagperson, hvis man har spørgsmål eller andet relevant.

Ole Kamp, Tribits ApS
God hjælp til skift af systemer

Vi har fået hjælp til at gennemgå vores bogføring for at optimere den for fejl hver måned, samtidig med var Din Revisor også meget behjælpelige da vi stod i en situation, hvor vi skulle skifte bogførings system. Vi fik hjælp fra dem og de var med til at gøre overgangen så fejlfri og nænsom som muligt.

Claus Madsen, Grindsted-Billund Begravelsesforretning
Økonomisk overblik

Din Revisor har været min sparringspartner i forbindelse med køb af ejendom, de har hjulpet mig til at få et godt økonomisk overblik. Din Revisor ApS er altid tilgængelige og effektive i deres løsning af opgaver.

Donny, DM Spåntagning ApS