Regnskab

Hos DinRevisor Varde i Varde nær Esbjerg og Grindsted står vi altid klar til at hjælpe med regnskab, budget, bogføring og udarbejdelse af periodebalance, så du kan fokusere på din virksomhed og dine egne arbejdsopgaver.

Et regnskab er en opgørelse, herunder en periodeopgørelse eller en resultatopgørelse, der dokumenteres med bilag via jævnlig bogføring. Dertil kommer en balance, der viser aktiver (det vil sige tilgodehavender) og passiver (det vil sige gæld, herunder egenkapital).

Undervejs i regnskabet, det vil sige i løbet af året, kan der også laves en periodebalance. Man benytter det dobbelte bogholderi, når man fører regnskab.

Et regnskab skal give et retvisende billede af virksomheden

Årsregnskabsloven bestemmer, at en virksomhed skal foretage bogføring og føre regnskab, og at dette skal vise et retvisende billede af virksomhedens drift og økonomi. En mindre virksomhed kan dog nøjes med et skatteregnskab.​​

​Andre virksomheder skal dog aflægge årsrapport til Erhvervsstyrelsen, og årsrapporten fra nogle af disse virksomheder skal endvidere revideres af en statsautoriseret eller registreret revisor.

Vi bestræber os altid på at være så effektive som muligt!

 

​Skal vi hjælpe med din bogføring?

Der er ikke noget der hindrer, at du selv udfører bogføring, men vi kan hjælpe dig med de mere tekniske ting og med at bevare overblikket over dit regnskab. Ofte arbejder vi med vores kunder i et par uger, og når vi er færdige med deres regnskab, så kan kunden komme tilbage det følgende år

Dog lægger vi vægt på både den personlige kontakt og kontakten med lokalmiljøet.

Du er derfor altid velkommen til at komme forbi til en snak. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 50 50 34 60 eller på e-mail varde@dinrevisor.net for at aftale et møde vedrørende regnskab, moms og skat, bogføring og periodebalancer.​​​

Har du nogen spørgsmål?

Hos os står der altid en dygtig revisor klar til at tage en uforpligtende snak med dig om din opgave og dine behov. Herefter har vi mulighed for at sammensætte en fordelagtig løsning med et godt tilbud til dig.

+45 50 50 34 60
varde@dinrevisor.net