Kontakt os hvor du vil

Vi svarer på din henvendelse

Du er altid velkommen til at kontakte Din Revisor København ApS. Vores telefoner er åbne fra 8.30 - 16.00 og er vi optagede er du altid velkommen til at sende os en mail, sende en sms.

Vi er også tilgængelige på Facebook som DinRevisor København og DinRevisor, og på linkedin hvor du finder DinRevisor København eller Gitte Vang. Du er naturligvis velkommen til at følge vores sider, hvor vi løbende poster relevant information rettet mod primært virksomheder.

Vi holder til i Ørestad, der er den yngste bydel i København. Vi har udsigt til Fileds og Ørestads Gymnasie, og i gåafstand fra metroen. Du kan også køre her til i bil, og under vores kontor, finder du P-huset Kay Fisker. Nemmer bliver det ikke.

Vi har mødelokaler til rådighed og vi deltager altid i et uforpligtende møde. At vælge revisor er en tillidssag, og det kan derfor være rart at sætte ansigt på sin revisor. 

Vi er omfattet af hvidvasklovgivning og er derfor pålagt at indhente id og information om de kunder vi rådgiver. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte en anden Din Revisor, hvis vi har en anden afdeling der ligger tættere på dig. Vi arbejder sammen på tværs af vores kontorer, og vi finder selvfølgelig den løsning der passer dig bedst. 

Som revisor på Amager, er Din Revisor København ApS lokalt tilstede. Det kan have sine fordele, at revisor og virksomhed kan mødes fysisk.