Revision | Udvidet gennemgang | Assistance | Revisorerklæring

Revisorerklæring

Hos Din Revisor København ApS står vi altid klar til at hjælpe med en revisorerklæring, så du trygt kan komme videre.

For visse selskab er der krav fra lovgivers side, om at årsrapporten skal have en revisorerklæring. Du kan eventuelt kontrollere om dit selskab er omfattet i Årsregnskabsloven § 135 (danskelove.dk). For andre virksomheder, kan kravet om en revisorerklæring komme fra en bank, et leasingselskab eller medejere. Er du i tvivl om du har brug for en revisorerklæring med høj grad af sikkerhed, eller en erklæring uden sikkerhed, så kan din revisor rådgive dig. 

Vi tilbyder alle former for erklæringer til årsrapporten og vi gør dig opmærksom på, hvis din virksomhed er indtrådt eller udtrådt af revisorpligt. De forskellige typer af erklæringer er:

Revisors erklæring om assistance med opstilling af årsrapport - ISRS 4410

Revisors erklæring om review - ISRE 2400

Revisors erklæring om udvidet gennemgang - erklæringsbekendtgørelsen

Revisors erklæring om revision - Internationale revisionsstandarder (ISA) 

Vi udfører også erklæringsarbejde på andre typer af regnskaber, eller erklæringer til eksempelvis Erhvervsstyrelsen. I tilfælde hvor en virksomhed eller en fond har modtaget et bevilling, er der ofte krav om at revisor erklærer sig om et projektregnskab. Bevillingerne kan komme fra eksempelvis InnoBooster, Vækstfonden, Sundhedsstyrelsen eller andre instanser. Vi udfører derfor også forvaltningsrevision i overensstemmelse med SOR 5-7.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 73 70 86 87 eller på e-mail koebenhavn@dinrevisor.net for at aftale et møde vedrørende revisorerklæringer, regnskab, moms og skat, bogføring og periodebalancer.​​​

Du er velkommen til at kontakte os

Ring eller skriv til os. Vi er klar til at hjælpe.

73 70 86 87
koebenhavn@dinrevisor.net