Årsrapport | Internt regnskab | skatteregnskab

Hos Din Revisor Købehavn ApS kan vi hjælpe med at udarbejde din virksomheds regnskab, uanset om regnskabet er småt eller stort. Vi har en bred erfaring med såvel personlige virksomheders regnskaber og selskabers regnskaber.  ​

 

Et årsregnskab fortæller en historie

Et årsregnskab fortæller en hel del om din virksomhed. Der kan være mange forskellige brugere af et årsregnskab og det er derfor vigtigt, at det er den rigtige historie der bliver fortalt. Vi er din fortrolige samarbejdspartner og ved at opnå forståelse af din virksomhed, kan vi bidrage til, at regnskabet bliver retvisende og brugbart.  

Regnskabs- og skattelovgivning er under konstant udvikling, og med løbende faglig opdatering og uddannelse, sikrer vi, at dit regnskab er udarbejdet efter gældende reglsæt.  

Vi yder selvfølgelig også assistane med skatteregnskab, og hjælp til indberetning af oplysningsskema, udbytteangivelse og øvrige skatterelaterede dokumenter. 

 

Vi kan hjælpe med det hele

Om du eller en medarbejder selv bogfører og laver dit årsregnskab, så kan det være en fordel at få en ekspert til at gennemgå årsregnskabet. 

Det kan især være en fordel i starten, hvis din virksomhed er ny, eller hvis du har et mere kompliceret regnskab, men det kan også være en aflastning i den daglige drift, hvis du ikke ønsker at bruge tid på det.

 

Skal vi udarbejde dit årsregnskab?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på telefon  73 70 86 87 eller skrive til os på e-mail koebenhavn@dinrevisor.net, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.​​

Andre services
Du er velkommen til at kontakte os

Ring eller skriv til os. Vi er klar til at hjælpe.

73 70 86 87
koebenhavn@dinrevisor.net